Close

Parkeren Live on the Beach

Parkeerkaart bestellen Live on the Beach

Ga je met de auto naar het Live on the Beach op het strand van Scheveningen? Maak dan eenvoudig gebruik van Park+Beach! Al vanaf € 5 per dag.

Op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september staan Anouk en Doe Maar op het podium op het Scheveningse strand. Samen met artiesten als Diggy Dex, Gers Pardoel en Pinãta beloofd het een muzikaal weekend te worden! Geniet van deze top artiesten met je blote voeten in zand. Vergeet vooral niet vooraf hier je ticket te reserveren, er wordt grote drukte verwacht.

* Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee

* Je kunt alleen gebruik maken van Park+Beach met een geprint E-Ticket

Met een Park+Beach reservering kun je voordelig parkeren bij Q-Park CS-New Babylon én reis je eenvoudig en snel met tram 9 van HTM naar het strand van Scheveningen. Zo sta je niet in de file en heb je meer tijd om te genieten van je dag op het strand!

Geldig op:
Vrijdag van 18:00 tot 02:00

Zaterdag en zondag van 07:00 tot 02:00

Reserveer je parkeerplaats online bij Q-Park én parkeer vervolgens bij CS-New Babylon

Met jouw reservering kun je eenvoudig gebruik maken van tram 9 van de HTM richting Scheveningen. Er kan alleen gereisd worden met een geprint E-ticket.

Geniet van je dag op het strand. Met Park+Beach heb je geen last van de verkeersdrukte

Hoe werkt het?

Park+Beach

Q-Park CS-New Babylon

Prins Willem-Alexanderweg 99
2595 BT Den Haag

Parkeergarage CS-New Babylon ligt direct naast Den Haag Centraal Station. Vanuit de parkeergarage loop je binnen 1 minuut naar de tramhalte en kun je eenvoudig met tram 9 van HTM naar het strand van Scheveningen reizen.

T | 0900-44 66 880

E | customerdesk@q-park.nl

Contact