Close

Klik op "reserveren" en reserveer je Park+Beach ticket via de website van Q-Park. Na het afronden van je reservering ontvang je een E-ticket per mail. Print dit E-ticket uit en stap in de auto. Scan de QR code op het E-ticket bij de inrit van de parkeergarage. Je ontvangt na het scannen van het E-ticket een fysieke parkeerkaart. Bewaar zowel het parkeerticket als je E-ticket goed. Parkeer vervolgens je auto.

Na het parkeren van je auto loop je binnen 1 minuut naar de tramhalte 'Centraal Station'. Deze ligt aan de voorzijde van het station. Reis vervolgens met tramlijn 9 richting Scheveningen-Noorderstrand. Het Park+Beach e-ticket dient als vervoersbewijs. Je hoeft dus geen apart kaartje te kopen voor de tram. Je kunt bij je reservering aangeven met hoeveel personen je reist.

Geniet van je dag op het strand en reis einde dag met tram 9 richting Vrederust weer eenvoudig terug naar Den Haag Centraal station en de parkeergarage. Je kunt het parkeerticket welke je bij het inrijden hebt ontvangen gebruiken om uit te rijden. Je hoeft niet langs de betaalautomaat.

Hoe werkt Park+Beach?

Als je naar het strand gaat heb je natuurlijk geen zin om in de file te staan. Maak daarom gebruik van Park+Beach! Met een Park+Beach reservering parkeer je voordelig bij Q-Park CS New Babylon én kun je eenvoudig met tram 9 van HTM naar het strand van Scheveningen reizen.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Parkeergarage CS New Babylon ligt direct naast Den Haag Centraal Station. Vanuit de parkeergarage loop je binnen 1 minuut naar de tramhalte en kun je eenvoudig met tram 9 van HTM naar het strand van Scheveningen reizen.

Park+Beach

Park+Beach

Contact

T | 088-3295100

E | customerdesk@q-park.nl