Close

Op het door jou geprinte e-ticket vind je een QR code. Scan deze QR code bij de inrit. Na het scannen van de QR code ontvang je een parkeerkaart. Bewaar deze parkeerkaart goed, deze staat gelijk aan de waarde van jouw reservering. Op het e-ticket vind je een instructie hoe je de QR code dient te scannen.

Veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn Park+Beach e-ticket scannen bij de inrit van de parkeergarage?

Je Park+Beach e-ticket met de QR code is niet alleen jouw inrijmiddel bij de parkeergarage maar ook jouw vervoersbewijs voor de tram. Een geprint e-ticket is in tram 9 geldig voor een retourreis tussen halte Centraal Station en halte Zwarte Pad in Scheveningen. Let op! Alleen met een geprint e-ticket kun je gebruik maken van tram 9.  Het aantal personen die met het e-ticket gebruik kunnen maken van de tram dien je aan te geven bij het maken van je Park+Beach reservering. De hoofdboeker moet zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatie- of rijbewijs.

Hoe reis ik met de tram naar het strand van Scheveningen?

Vanaf de halte Den Haag Centraal kun je opstappen op tram 9 van HTM richting Scheveningen-Noorderstrand. Van Scheveningen-Noorderstrand naar Den Haag Centraal is de laatste reismogelijkheid om 00:57 uur vanaf halte Kurhaus met tramlijn 9 van HTM richting Vrederust. Klik hier om de actuele dienstregeling te bekijken.

Tot welk tijdstip kan ik gebruik maken van de tram?

De toegangsdeur van de voetgangersingang gaat niet open.

Om de deur van de voetgangersingang te openen dien je jouw parkeerticket in te voeren in het ticketmondje van de deurlezer. Let op! Je krijgt je parkeerticket ook weer terug van de deurlezer. Deze heb je namelijk nodig om te uitrijden.

Parkeergarage CS New Babylon ligt direct naast Den Haag Centraal Station. Vanuit de parkeergarage loop je binnen 1 minuut naar de tramhalte en kun je eenvoudig met tram 9 van HTM naar het strand van Scheveningen reizen.

Q-Park CS New Babylon

Prins Willem-Alexanderweg 99
2595 BT Den Haag

Park+Beach

Contact

T | 088 - 3295100

E | customerdesk@q-park.nl